Ποιοί είμαστε στη Laptop-Repair.gr ;

Η εταιρία που θα σώσει το laptop σας απο τα σκουπίδια

Στην Laptop-Repair.gr, έμπειροι τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικοί, εξειδικευμένοι στην αποσυναρμολόγηση και επισκευή laptop, κάνουν μια εμπεριστατωμένη διάγνωση του φορητού υπολογιστή σας και σας προτείνουν την οικονομικότερη μέθοδο επισκευής του notebook σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, επεμβαίνει ακόμα και σε πλακέτες του laptop σας και μπορεί να διαγνώσει αρκετά δύσκολα προβλήματα σε μάρκες όπως Toshiba, IBM/Lenovo, Sony, HP, Compaq, Dell και αρκετές άλλες. Μην περιμένετε άλλο, στείλτε μας το laptop για να κάνουμε τη διάγνωση του προβλήματός σας.Η διάγνωση του laptop σας δεν έχει καμμία χρέωση εάν δεν μπορούμε να το επισκευάσουμε. Αν η εταιρία μας μπορεί να κάνει την επισκευή και ο πελάτης αρνηθεί, τότε η χρέωση για τη διάγνωση είναι 30 euro..

Προσφέρουμε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς παρέχουμε εξειδικευμένο Service, παρ' όλα αυτά δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι εκτιμήσεις τιμών μας περιλαμβάνουν τα πάντα που σημαίνει οτι καλύπτεται το κόστος της εργασίας, των ανταλλακτικών του laptop καθώς και τα έξοδα παραλαβής και αποστολής στο χώρο σας με Courier.

Εγγύηση & Υπευθυνότητα

Η εταιρία Laptop-Repair.gr απο το 2006 έως σήμερα έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες διασώζοντας τα χαλασμένα Laptop τους.

Σε κάθε επισκευή laptop παρέχεται γραπτή εγγύηση που αφορά το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκε αλλά και την εργασία.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας και να ζητήσετε τη συμβουλή μας.

Τηλέφωνο : 210 4827311

Ώρες λειτουργίας : Καθημερινες 09:00 - 20:00

Email : info at texnikoi.com