Επισκευή Κάρτας Γραφικών σε Laptop

Ένα απο τα πιο κοινά προβλήματα στα Laptop είναι η χαλασμένη κάρτα γραφικών.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται πάρα πολύ συχνά το πρόβλημα της χαλασμένης κάρτας γραφικών σε πολλά μοντέλα Laptop. Το εργαστήριο του Laptop-Repair.gr μπορεί να επιδιορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα με ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 85%. Κάθε επισκευή συνοδεύεται και απο εγγύηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαλασμένη οθόνη Laptop ή σπασμένη οθόνη laptop

Πολύ συχνό φαινόμενο στα laptop λόγω της φορητότητας τους είναι να σπάσει η οθόνη τους.

Έσπασε η οθόνη του laptop σας ; Η Laptop-Repair.gr ήταν πρωτοπόρα στην επισκευής χαλασμένης οθόνης Laptop. Με τιμές που κυμαίνονται έως και 3 φορές κάτω απο τις τιμές της αντιπροσωπείας, αποτέλεσε μονόδρομο για τον ιδιώτη ή την εταιρία που ήθελε να επισκευάσει την χαλασμένη οθόνη του Laptop. Σήμερα με stock για τις περισσότερες οθόνες και με άμεσες παραγγελίες απο το εξωτερικό, η Laptop-Repair.gr μπορεί να σας προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Διαβάστε περισσότερα...

Επισκευή Motherboard σε Laptop

Όταν το Laptop σας αρχίζει να έχει αστάθεια στο άνοιγμα του ή δεν ανοίγει καθόλου, μην το πετάξετε... επισκευάζεται.

Ανέκαθεν τα Laptop αποτελούσαν πρόκληση στην επισκευή τους καθώς απο το άνοιγμα μέχρι τη διάγνωση των προβλημάτων έως και την επισκευή απαιτούν αρκετή εξειδίκευση λόγων της σύνθετης συναρμολόγησης τους και την πολυπλοκότητα των κυκλωμάτων τους. Μια κατηγορία βλάβης η οποία είναι πολύ συχνή στις μέρες μας είναι τα προβλήματα στην μητρική πλακέτα. Η επισκευή Motherboard σε laptop δεν είναι εύκολη εργασία, απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Στην Laptop-repair.gr έχουμε την εμπειρία να σας παρέχουμε ένα πολύ υψηλό ποσοστό.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγύηση & Υπευθυνότητα

Η εταιρία Laptop-Repair.gr απο το 2006 έως σήμερα έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες διασώζοντας τα χαλασμένα Laptop τους.

Σε κάθε επισκευή laptop παρέχεται γραπτή εγγύηση που αφορά το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκε αλλά και την εργασία.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας και να ζητήσετε τη συμβουλή μας.

Τηλέφωνο : 210 4827311

Ώρες λειτουργίας : Καθημερινες 09:00 - 20:00

Email : info at texnikoi.com